error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Modipan B.V. de ideale notaris voor jou?

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de regio. Hier vind je een overzicht van Modipan B.V. uit Panningen. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Modipan B.V. is een notaris gevestigd in Panningen. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 12051070.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Modipan B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Modipan B.V.
Branche
Notaris
KVK
12051070
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-05-2003
Medewerkers
16

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen