Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is MMB Beheer B.V. een goede partner.

Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over MMB Beheer B.V. uit Haarlem.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? MMB Beheer B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

MMB Beheer B.V. is een notaris kantoor uit Haarlem. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34386250.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.