error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is M.L. Praktijk B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je regio. Hier staat een overzicht van M.L. Praktijk B.V. uit Nijmegen. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? M.L. Praktijk B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

M.L. Praktijk B.V. is een notaris kantoor uit Nijmegen. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09161175.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

M.L. Praktijk B.V.
  • Sterreschansweg 62, 6522GS Nijmegen
Branche
Notaris
KVK
09161175
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-05-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen