error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is M.J. van Mourik Beheer B.V. de passende notaris voor jou? Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de regio. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over M.J. van Mourik Beheer B.V. uit Schaijk.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? M.J. van Mourik Beheer B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

M.J. van Mourik Beheer B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Schaijk. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17263693.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

M.J. van Mourik Beheer B.V.
  • De Donk 21, 5374HA, Schaijk
  • 0486-462614
Branche
Notaris
KVK
17263693
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
05-10-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen