error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is M.J. van Mourik Beheer B.V. een juiste keuze.

Krijg een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over M.J. van Mourik Beheer B.V. uit Schaijk.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over M.J. van Mourik Beheer B.V.

M.J. van Mourik Beheer B.V. is een notaris uit Schaijk. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17263693.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? M.J. van Mourik Beheer B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

M.J. van Mourik Beheer B.V.
  • De Donk 21, 5374HA Schaijk
  • 0486-462614
Branche
Notaris
KVK
17263693
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
05-10-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen