Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is M.J. van Mourik Beheer B.V. een goede partner.

Krijg een transparante offerte van verschillende notarissen uit je omgeving. Hier staat alle informatie van M.J. van Mourik Beheer B.V. uit Schaijk. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? M.J. van Mourik Beheer B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

M.J. van Mourik Beheer B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Schaijk. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 17263693.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.