error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Miok Praktijk B.V. een juiste partner. Ontvang een heldere offerte van verschillende notarissen uit je omgeving. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Miok Praktijk B.V. uit Ermelo.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Miok Praktijk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Miok Praktijk B.V. is een notaris kantoor uit Ermelo. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 08059103.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Miok Praktijk B.V.
  • Beatrixlaan 12, 3851RT, Ermelo
  • 0341-564414
  • info@hetnotariskantoor.com
Branche
Notaris
KVK
08059103
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
13-09-1993
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen