Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Miok Praktijk B.V. een juiste partner.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Miok Praktijk B.V. uit Ermelo.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Miok Praktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Miok Praktijk B.V. is een notaris uit Ermelo. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 08059103.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.