error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Miok Praktijk B.V. de juiste notaris voor jou?

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Hier vind je alle informatie van Miok Praktijk B.V. uit Ermelo. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over Miok Praktijk B.V.

Miok Praktijk B.V. is een notaris kantoor uit Ermelo. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 08059103.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Miok Praktijk B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Miok Praktijk B.V.
  • Beatrixlaan 12, 3851RT Ermelo
  • 0341-564414
  • info@hetnotariskantoor.com
Branche
Notaris
KVK
08059103
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
13-09-1993
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen