error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Mio solo fiore B.V. een juiste partner.

Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je buurt. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Mio solo fiore B.V. uit Amsterdam.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mio solo fiore B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over Mio solo fiore B.V.

Mio solo fiore B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34385230.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Mio solo fiore B.V.
  • Amsteldijk 220, 1079LK Amsterdam
  • 020-2252200
Branche
Notaris
KVK
34385230
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-03-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen