Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Mio solo fiore B.V. een juiste keuze.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je alle informatie van Mio solo fiore B.V. uit Amsterdam. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mio solo fiore B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Mio solo fiore B.V. is een notaris uit Amsterdam. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34385230.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.