Is Minotar Praktijk B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Minotar Praktijk B.V. uit Amsterdam.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Minotar Praktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Minotar Praktijk B.V. is een notaris kantoor uit Amsterdam. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34135857.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.