Is Minotar Praktijk B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je buurt. Hier vind je alle informatie van Minotar Praktijk B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Minotar Praktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over Minotar Praktijk B.V.

Minotar Praktijk B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34135857.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen