error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Minnee De Grave Notariaat B.V. de juiste notaris voor jou?

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je regio. Op deze pagina vind je alle informatie van Minnee De Grave Notariaat B.V. uit Bunschoten-Spakenburg. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Minnee De Grave Notariaat B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Minnee De Grave Notariaat B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Bunschoten-Spakenburg. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 32077744.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Minnee De Grave Notariaat B.V.
Branche
Notaris
KVK
32077744
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-12-1999
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen