Is Minnee De Grave Notariaat B.V. de juiste notaris voor jou?

Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over Minnee De Grave Notariaat B.V. uit Bunschoten-Spakenburg.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Minnee De Grave Notariaat B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

Minnee De Grave Notariaat B.V. is een notaris kantoor uit Bunschoten-Spakenburg. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 32077744.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.