error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Minnee De Grave Notariaat B.V. een juiste partner. Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Minnee De Grave Notariaat B.V. uit Bunschoten-Spakenburg.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Minnee De Grave Notariaat B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Minnee De Grave Notariaat B.V. is een notaris kantoor uit Bunschoten-Spakenburg. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 32077744.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Minnee De Grave Notariaat B.V.
Branche
Notaris
KVK
32077744
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-12-1999
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen