Is MIJBU N.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over MIJBU N.V. uit Mijdrecht.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? MIJBU N.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

MIJBU N.V. is een notaris uit Mijdrecht. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 30240956.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken