Is MIJBU N.V. de passende notaris voor jou?

Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je regio. Op deze pagina staat een overzicht van MIJBU N.V. uit Mijdrecht. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? MIJBU N.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over MIJBU N.V.

MIJBU N.V. is een notaris kantoor uit Mijdrecht. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 30240956.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract