Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Midas B.V. een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en details over Midas B.V. uit Breda.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Midas B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Midas B.V. is een notaris kantoor uit Breda. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 20122548.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract