error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Midas B.V. de ideale notaris voor jou? Krijg een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit de regio. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Midas B.V. uit Breda.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Midas B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Midas B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Breda. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 20122548.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Midas B.V.
  • Zandberglaan 14, 4818GK, Breda
Branche
Notaris
KVK
20122548
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
16-11-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen