error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Midas B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Ontvang een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit je regio. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Midas B.V. uit Breda.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Midas B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Midas B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Breda. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 20122548.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Midas B.V.
  • Zandberglaan 14, 4818GK Breda
Branche
Notaris
KVK
20122548
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
16-11-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen