error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is MHK Notarissen B.V. een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Hier vind je een overzicht van MHK Notarissen B.V. uit Weert. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? MHK Notarissen B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over MHK Notarissen B.V.

MHK Notarissen B.V. is een notaris uit Weert. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 12050545.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

MHK Notarissen B.V.
Branche
Notaris
KVK
12050545
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
09-04-2003
Medewerkers
20

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen