error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is MHK Notarissen B.V. de passende notaris voor jou? Krijg een heldere offerte van verschillende notarissen uit je regio. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over MHK Notarissen B.V. uit Weert.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? MHK Notarissen B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

MHK Notarissen B.V. is een notaris gevestigd in Weert. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 12050545.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

MHK Notarissen B.V.
Branche
Notaris
KVK
12050545
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
09-04-2003
Medewerkers
20

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen