error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is M.G. Kroese Praktijk B.V. een goede keuze.

Ontvang een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit je buurt. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over M.G. Kroese Praktijk B.V. uit Zoetermeer.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? M.G. Kroese Praktijk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

M.G. Kroese Praktijk B.V. is een notaris uit Zoetermeer. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27161728.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

M.G. Kroese Praktijk B.V.
  • J.L. van Rijweg 139, 2713HZ Zoetermeer
  • 079-3539111
Branche
Notaris
KVK
27161728
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
11-10-1996
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen