error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is M.G. Kroese Praktijk B.V. een goede partner. Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over M.G. Kroese Praktijk B.V. uit Zoetermeer.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? M.G. Kroese Praktijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

M.G. Kroese Praktijk B.V. is een notaris gevestigd in Zoetermeer. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27161728.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

M.G. Kroese Praktijk B.V.
  • J.L. van Rijweg 139, 2713HZ, Zoetermeer
  • 079-3539111
Branche
Notaris
KVK
27161728
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
11-10-1996
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen