error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is M.F.E. de Waard-Preller Praktijk B.V. een juiste partner.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Hier vind je alle informatie van M.F.E. de Waard-Preller Praktijk B.V. uit Rotterdam. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? M.F.E. de Waard-Preller Praktijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

M.F.E. de Waard-Preller Praktijk B.V. is een notaris kantoor uit Rotterdam. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24264753.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

M.F.E. de Waard-Preller Praktijk B.V.
  • Prinses Beatrixplantsoen 27, 3055PV Rotterdam
  • 010-4189485
Branche
Notaris
KVK
24264753
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-03-1996
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen