Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Metis Notarissen BV een juiste keuze.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina staat alle informatie van Metis Notarissen BV uit Maastricht-Airport. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Metis Notarissen BV is een notaris gevestigd in Maastricht-Airport. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 14127487.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Metis Notarissen BV of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.