error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Metis Notarissen BV het juiste notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Metis Notarissen BV uit Maastricht-Airport.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Metis Notarissen BV is een notaris kantoor uit Maastricht-Airport. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 14127487.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Metis Notarissen BV of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Metis Notarissen BV
Branche
Notaris
KVK
14127487
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2010
Medewerkers
46

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen