error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Metis Holding B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit de omgeving. Hier staat een overzicht van Metis Holding B.V. uit Maastricht-Airport. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Metis Holding B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over Metis Holding B.V.

Metis Holding B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Maastricht-Airport. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 14120950.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Metis Holding B.V.
  • Australiëlaan 90, 6199AA Maastricht-Airport
  • 088-3040304
Branche
Notaris
KVK
14120950
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
08-09-2009
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen