error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Merkx Vugts & Vlemmix Notarissen een goede partner. Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina staat alles van Merkx Vugts & Vlemmix Notarissen uit Heusden. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Merkx Vugts & Vlemmix Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Heusden. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17264711.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Merkx Vugts & Vlemmix Notarissen of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Merkx Vugts & Vlemmix Notarissen
Branche
Notaris
KVK
17264711
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2001
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen