Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Merkx Vugts & Vlemmix Notarissen een juiste partner.

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Hier staat een overzicht van Merkx Vugts & Vlemmix Notarissen uit Heusden. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Merkx Vugts & Vlemmix Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Merkx Vugts & Vlemmix Notarissen is een notaris gevestigd in Heusden. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17264711.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis