error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Merise BV een goede partner. Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit de regio. Hier vind je een overzicht van Merise BV uit Veghel. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over Merise BV

Merise BV is een notaris kantoor gevestigd in Veghel. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 16069570.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Merise BV of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Merise BV
  • Burg. van Lithstraat 3, 5461AP, Veghel
  • 0413-353858
Branche
Notaris
KVK
16069570
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
08-03-1993
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen