error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Mepo B.V. een juiste partner. Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je een overzicht van Mepo B.V. uit 's-Gravenhage. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Mepo B.V. is een notaris kantoor gevestigd in 's-Gravenhage. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27146414.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mepo B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Mepo B.V.
  • Scheveningseweg 105, 2584KD, 's-Gravenhage
  • 070-3529500
Branche
Notaris
KVK
27146414
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
03-12-1993
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen