error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Meijling & Sarneel Notarissen een juiste keuze.

Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je regio. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Meijling & Sarneel Notarissen uit Kapelle.

Ben je een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Meijling & Sarneel Notarissen of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over Meijling & Sarneel Notarissen

Meijling & Sarneel Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Kapelle. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 20165880.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Meijling & Sarneel Notarissen
Branche
Notaris
KVK
20165880
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-04-2006
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen