Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Meijereij Notariaat B.V. een juiste keuze.

Ontvang een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Meijereij Notariaat B.V. uit Helmond.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Meijereij Notariaat B.V. is een notaris uit Helmond. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 17192018.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Meijereij Notariaat B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.