error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Meijer & Broekema Notariaat een juiste partner. Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de regio. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over Meijer & Broekema Notariaat uit Hoogezand.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Meijer & Broekema Notariaat is een notaris uit Hoogezand. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 51759802.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Meijer & Broekema Notariaat of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Meijer & Broekema Notariaat
Branche
Notaris
KVK
51759802
Bedrijfsvorm
Coöperatie
Oprichtingsdatum
01-01-2005
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen