Is Meijer & Broekema Notariaat het passende notariskantoor voor jou?

Krijg een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over Meijer & Broekema Notariaat uit Hoogezand.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Meijer & Broekema Notariaat of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Meijer & Broekema Notariaat is een notaris kantoor gevestigd in Hoogezand. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 51759802.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.