error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Meesterschot B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over Meesterschot B.V. uit Amsterdam.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Meesterschot B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over Meesterschot B.V.

Meesterschot B.V. is een notaris kantoor uit Amsterdam. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34217052.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Meesterschot B.V.
Branche
Notaris
KVK
34217052
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
07-12-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen