Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Meesterschot B.V. een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over Meesterschot B.V. uit Amsterdam.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Meesterschot B.V. is een notaris kantoor uit Amsterdam. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34217052.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Meesterschot B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.