error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Meesterschot B.V. de ideale notaris voor jou? Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Meesterschot B.V. uit Amsterdam.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Meesterschot B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Meesterschot B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34217052.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Meesterschot B.V.
Branche
Notaris
KVK
34217052
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
07-12-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen