Is MeerVaart Notarissen B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en gegevens over MeerVaart Notarissen B.V. uit Nieuw-Vennep.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

MeerVaart Notarissen B.V. is een notaris uit Nieuw-Vennep. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34257313.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? MeerVaart Notarissen B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.