error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is M.E.D. van der Brug Notarispraktijk BV de passende notaris voor jou? Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Hier vind je alles van M.E.D. van der Brug Notarispraktijk BV uit Amersfoort. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? M.E.D. van der Brug Notarispraktijk BV of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over M.E.D. van der Brug Notarispraktijk BV

M.E.D. van der Brug Notarispraktijk BV is een notaris kantoor gevestigd in Amersfoort. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 70789800.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

M.E.D. van der Brug Notarispraktijk BV
  • Vondellaan 26, 3818WP, Amersfoort
Branche
Notaris
KVK
70789800
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-01-2018
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen