error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is M.E.D. van der Brug Notarispraktijk BV het perfecte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over M.E.D. van der Brug Notarispraktijk BV uit Amersfoort.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? M.E.D. van der Brug Notarispraktijk BV of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

M.E.D. van der Brug Notarispraktijk BV is een notaris gevestigd in Amersfoort. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 70789800.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

M.E.D. van der Brug Notarispraktijk BV
  • Vondellaan 26, 3818WP Amersfoort
Branche
Notaris
KVK
70789800
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-01-2018
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen