error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Mazjerang BV een goede keuze.

Krijg een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Hier vind je een overzicht van Mazjerang BV uit Tilburg. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mazjerang BV of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Mazjerang BV is een notaris gevestigd in Tilburg. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 70432716.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Mazjerang BV
  • Ellen Pankhurststraat 1N, 5032MD Tilburg
Branche
Notaris
KVK
70432716
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-12-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen