error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Mazjerang BV een juiste keuze. Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit je buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Mazjerang BV uit Tilburg.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Mazjerang BV of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Mazjerang BV is een notaris uit Tilburg. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 70432716.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Mazjerang BV
  • Ellen Pankhurststraat 1N, 5032MD, Tilburg
Branche
Notaris
KVK
70432716
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-12-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen