error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mazel Holding B.V. de juiste notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina vind je alle informatie van Mazel Holding B.V. uit Bilthoven. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Mazel Holding B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Mazel Holding B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Bilthoven. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 50516698.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Mazel Holding B.V.
  • Vermeerlaan 30, 3723EN Bilthoven
  • 030-2252092
Branche
Notaris
KVK
50516698
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
02-08-2010
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen