error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Mayo Holding B.V. een goede partner.

Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je regio. Op deze pagina vind je een overzicht van Mayo Holding B.V. uit Eersel. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mayo Holding B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Mayo Holding B.V. is een notaris uit Eersel. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 54591651.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Mayo Holding B.V.
  • Oude Postelseweg 3, 5521RS Eersel
Branche
Notaris
KVK
54591651
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-02-2012
Medewerkers
14

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen