error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Mayister Holding B.V. een juiste partner. Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina vind je een overzicht van Mayister Holding B.V. uit Margraten. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

Mayister Holding B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Margraten. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 62148907.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mayister Holding B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Mayister Holding B.V.
  • Scheuldersteeg 29, 6269BG, Margraten
Branche
Notaris
KVK
62148907
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
24-12-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen