error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Mayister Holding B.V. een juiste partner.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Hier vind je alles van Mayister Holding B.V. uit Margraten. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mayister Holding B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over Mayister Holding B.V.

Mayister Holding B.V. is een notaris kantoor uit Margraten. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 62148907.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Mayister Holding B.V.
  • Scheuldersteeg 29, 6269BG Margraten
Branche
Notaris
KVK
62148907
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
24-12-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen