Is Mayister Holding B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je regio. Hier staat alles van Mayister Holding B.V. uit Margraten. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over Mayister Holding B.V.

Mayister Holding B.V. is een notaris kantoor uit Margraten. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 62148907.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mayister Holding B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.