error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Maureen B.V. een juiste keuze.

Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de buurt. Op deze pagina staat alle informatie van Maureen B.V. uit Zuidwolde. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Maureen B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Maureen B.V. is een notaris gevestigd in Zuidwolde. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 4081250.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Maureen B.V.
  • Meppelerweg 6, 7921EL Zuidwolde
  • 0528-374177
Branche
Notaris
KVK
4081250
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-03-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen