error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Maureen B.V. het geschikte notariskantoor voor jou? Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je buurt. Hier vind je een overzicht van Maureen B.V. uit Zuidwolde. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Maureen B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Maureen B.V. is een notaris uit Zuidwolde. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 04081250.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Maureen B.V.
  • Meppelerweg 6, 7921EL, Zuidwolde
  • 0528-374177
Branche
Notaris
KVK
4081250
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-03-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen