Is Maureen B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over Maureen B.V. uit Zuidwolde.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Maureen B.V. is een notaris kantoor uit Zuidwolde. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 4081250.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Maureen B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.