error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Maupauphi B.V. een juiste keuze.

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je regio. Op deze pagina vind je alles van Maupauphi B.V. uit Best. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Maupauphi B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Maupauphi B.V. is een notaris uit Best. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17242993.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Maupauphi B.V.
  • Dr de Steenhuijsenlaan 7, 5684GW Best
Branche
Notaris
KVK
17242993
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
05-02-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen