error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Mauna Kea B.V. een juiste keuze. Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over Mauna Kea B.V. uit Amsterdam.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mauna Kea B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Mauna Kea B.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 60998962.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Mauna Kea B.V.
  • Holbeinstraat 3H, 1077VB, Amsterdam
  • 020 7601631
Branche
Notaris
KVK
60998962
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-07-2014
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen