error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Matzinger Eversdijk Notarissen een goede partner. Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Matzinger Eversdijk Notarissen uit 's-Gravenhage.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Matzinger Eversdijk Notarissen is een notaris uit 's-Gravenhage. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27322553.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende taken.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Matzinger Eversdijk Notarissen of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Matzinger Eversdijk Notarissen
Branche
Notaris
KVK
27322553
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
15-11-2001
Medewerkers
23

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen