error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Matzinger Eversdijk Notarissen een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Matzinger Eversdijk Notarissen uit 's-Gravenhage.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Matzinger Eversdijk Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Matzinger Eversdijk Notarissen is een notaris kantoor uit 's-Gravenhage. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27322553.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Matzinger Eversdijk Notarissen
Branche
Notaris
KVK
27322553
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
15-11-2001
Medewerkers
23

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen