error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Marova B.V. een juiste partner.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over Marova B.V. uit Noord-Sleen.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal diensten.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Marova B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Marova B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Noord-Sleen. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 4081281.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Marova B.V.
  • Emmerstraat 18, 7846AJ Noord-Sleen
  • 0591-317200
Branche
Notaris
KVK
4081281
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-03-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen