Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Marogui Mestreech B.V. een juiste partner.

Ontvang een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Op deze pagina staat alles van Marogui Mestreech B.V. uit Rotterdam. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Marogui Mestreech B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Marogui Mestreech B.V. is een notaris kantoor uit Rotterdam. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24283665.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.