Is Marks Wachters Praktijk B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Hier staat alles van Marks Wachters Praktijk B.V. uit Eindhoven. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor privé situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over Marks Wachters Praktijk B.V.

Marks Wachters Praktijk B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Eindhoven. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17284503.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Marks Wachters Praktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.