Is Marks Wachters Praktijk B.V. de passende notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Marks Wachters Praktijk B.V. uit Eindhoven.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

Marks Wachters Praktijk B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Eindhoven. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 17284503.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Marks Wachters Praktijk B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.