error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Marks Wachters notarissen Nuenen B.V. het passende notariskantoor voor jou? Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de buurt. Hier staat een overzicht van Marks Wachters notarissen Nuenen B.V. uit Nuenen. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Marks Wachters notarissen Nuenen B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over Marks Wachters notarissen Nuenen B.V.

Marks Wachters notarissen Nuenen B.V. is een notaris kantoor uit Nuenen. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 61152307.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Marks Wachters notarissen Nuenen B.V.
  • Parkstraat 54, 5671GH, Nuenen
  • 040 2831303
Branche
Notaris
KVK
61152307
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
25-07-2014
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen