error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Marks Wachters notarissen Nuenen B.V. de ideale notaris voor jou?

Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Op deze pagina staat een overzicht van Marks Wachters notarissen Nuenen B.V. uit Nuenen. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Marks Wachters notarissen Nuenen B.V. is een notaris gevestigd in Nuenen. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 61152307.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Marks Wachters notarissen Nuenen B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Marks Wachters notarissen Nuenen B.V.
  • Parkstraat 54, 5671GH Nuenen
  • 040 2831303
Branche
Notaris
KVK
61152307
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
25-07-2014
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen