error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Markendoel management en juridisch advies het geschikte notariskantoor voor jou?

Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je buurt. Op deze pagina vind je een overzicht van Markendoel management en juridisch advies uit Beekbergen. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Markendoel management en juridisch advies of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Markendoel management en juridisch advies is een notaris kantoor gevestigd in Beekbergen. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 08117792.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Markendoel management en juridisch advies
  • Immenbergweg 3471, 7361GP Beekbergen
Branche
Notaris
KVK
08117792
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
12-08-2003
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen