error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Markendoel management en juridisch advies de passende notaris voor jou? Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Markendoel management en juridisch advies uit Beekbergen.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Markendoel management en juridisch advies of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Markendoel management en juridisch advies is een notaris kantoor gevestigd in Beekbergen. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 08117792.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Markendoel management en juridisch advies
  • Immenbergweg 3471, 7361GP, Beekbergen
Branche
Notaris
KVK
08117792
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
12-08-2003
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen