error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Mare Nopra B.V. een juiste partner. Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je buurt. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over Mare Nopra B.V. uit Amsterdam.

Een notaris is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over Mare Nopra B.V.

Mare Nopra B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34250299.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mare Nopra B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Mare Nopra B.V.
  • Claude Debussylaan 80, 1082MD, Amsterdam
  • 020-5771092
Branche
Notaris
KVK
34250299
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
07-06-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen