Is Mare Nopra B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Hier staat alles van Mare Nopra B.V. uit Amsterdam. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mare Nopra B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over Mare Nopra B.V.

Mare Nopra B.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34250299.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.