error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mantel & Overtoom Notarissen de passende notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Hier staat een overzicht van Mantel & Overtoom Notarissen uit Andijk. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Mantel & Overtoom Notarissen of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

Mantel & Overtoom Notarissen is een notaris uit Andijk. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 51638053.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Mantel & Overtoom Notarissen
Branche
Notaris
KVK
51638053
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2009
Medewerkers
16

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen