Is Mantel & Overtoom Notarissen het perfecte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Mantel & Overtoom Notarissen uit Andijk.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mantel & Overtoom Notarissen of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over Mantel & Overtoom Notarissen

Mantel & Overtoom Notarissen is een notaris kantoor uit Andijk. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 51638053.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.