error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Maneki Neko Management BV het passende notariskantoor voor jou?

Krijg een heldere offerte van verschillende notarissen uit je omgeving. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over Maneki Neko Management BV uit Bussum.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Maneki Neko Management BV is een notaris kantoor gevestigd in Bussum. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 70957428.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Maneki Neko Management BV of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Maneki Neko Management BV
  • Torenlaan 16, 1402AV Bussum
Branche
Notaris
KVK
70957428
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
20-02-2018
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen