error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is MaLyMa B.V. de ideale notaris voor jou?

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je omgeving. Op deze pagina staat een overzicht van MaLyMa B.V. uit Haren Gn. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

MaLyMa B.V. is een notaris uit Haren Gn. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 60992794.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? MaLyMa B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

MaLyMa B.V.
  • Westerse Drift 82, 9752LK Haren Gn
  • 06-13831118
Branche
Notaris
KVK
60992794
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen