Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is MaLyMa B.V. een juiste partner.

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over MaLyMa B.V. uit Haren Gn.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? MaLyMa B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

MaLyMa B.V. is een notaris kantoor uit Haren Gn. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 60992794.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.