error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Makke B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de regio. Op deze pagina vind je een overzicht van Makke B.V. uit Amsterdam. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Makke B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Makke B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34261309.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Makke B.V.
Branche
Notaris
KVK
34261309
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
04-12-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen