error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Majeur B.V. een goede partner. Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Majeur B.V. uit Amersfoort.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Majeur B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Majeur B.V. is een notaris uit Amersfoort. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 63443155.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Majeur B.V.
Branche
Notaris
KVK
63443155
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
02-06-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen