error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Maîtreboon B.V. de juiste notaris voor jou? Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je buurt. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Maîtreboon B.V. uit Nijverdal.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Maîtreboon B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over Maîtreboon B.V.

Maîtreboon B.V. is een notaris gevestigd in Nijverdal. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 08125570.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Maîtreboon B.V.
Branche
Notaris
KVK
8125570
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
02-06-2004
Medewerkers
12

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen