Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Maginot B.V. een goede partner.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Maginot B.V. uit Maastricht.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Maginot B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Maastricht. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 14634959.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Maginot B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.