error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Magenta B.V. een juiste partner. Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Magenta B.V. uit Amsterdam.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Magenta B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34161618.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Magenta B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Magenta B.V.
  • Jacob Obrechtstraat 66, 1071KP, Amsterdam
  • 020-6056000
Branche
Notaris
KVK
34161618
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
15-08-2001
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen