Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Magenta B.V. een juiste keuze.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina vind je een overzicht van Magenta B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Magenta B.V. is een notaris kantoor uit Amsterdam. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34161618.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Magenta B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.