Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Maes Notaris B.V. een goede keuze.

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je buurt. Op deze pagina staat alles van Maes Notaris B.V. uit Vlaardingen. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Maes Notaris B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over Maes Notaris B.V.

Maes Notaris B.V. is een notaris gevestigd in Vlaardingen. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24255497.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.