Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Maelson B.V. een juiste partner.

Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de omgeving. Op deze pagina vind je alles van Maelson B.V. uit Groningen. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Maelson B.V. is een notaris uit Groningen. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 36047955.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Maelson B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.