Is Maelson B.V. de ideale notaris voor jou?

Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de regio. Op deze pagina staat alles van Maelson B.V. uit Groningen. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Maelson B.V. is een notaris uit Groningen. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 36047955.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

De prijs

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Maelson B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.