error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mac Notar B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Mac Notar B.V. uit Hoogerheide.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Mac Notar B.V. is een notaris gevestigd in Hoogerheide. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 20110143.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mac Notar B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Mac Notar B.V.
  • Huijbergseweg 22, 4631GE Hoogerheide
  • 0164-673297
  • notaris@notarisvermunt.nl
Branche
Notaris
KVK
20110143
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-10-2000
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen