Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Mac Notar B.V. een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Mac Notar B.V. uit Hoogerheide.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mac Notar B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Mac Notar B.V. is een notaris uit Hoogerheide. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 20110143.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis