error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is MaBoQu Praktijk B.V. het perfecte notariskantoor voor jou? Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Hier staat alles van MaBoQu Praktijk B.V. uit 's-Gravenhage. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

MaBoQu Praktijk B.V. is een notaris kantoor uit 's-Gravenhage. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 67529127.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

De kosten

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? MaBoQu Praktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

MaBoQu Praktijk B.V.
  • Alexander Gogelweg 32, 2517JJ, 's-Gravenhage
  • 070-3588000
Branche
Notaris
KVK
67529127
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
21-12-2016
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen