Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is MaBoQu Praktijk B.V. een goede keuze.

Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Hier staat een overzicht van MaBoQu Praktijk B.V. uit 's-Gravenhage. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? MaBoQu Praktijk B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over MaBoQu Praktijk B.V.

MaBoQu Praktijk B.V. is een notaris uit 's-Gravenhage. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 67529127.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.